Vrouw wil Boer

Iedere zondag volg ik de liefdesperikelen van het verse blik boeren dat Yvonne dit seizoen weer heeft opengetrokken. Want potjandikkeme, die boern benne mien toch ook een potje leuk! Dus heel bio-logisch dat er weer een hoop dames bereid zijn hun eenzame bestaan in Nederland per direct op te geven voor een lang en gelukkig buitenleven met de boer waar ze al hun hele leven van dromen.

Het was altijd zo aandoenlijk, die verlegen boeren die zich geen raad wisten met die meestal net zo verlegen vrouwen in hun huis. Het gedraai om elkaar heen, de aarzelingen, het moeizame contact. Soms op het pijnlijke af.
Zo niet dit seizoen! Ik zie een heleboel hitsige kippetjes op het boerenerf, very hitsige kippetjes! De dames hebben gevoelens, ze hebben kriebels, ze willen knuffelen, flirten en kussen! En dat steken ze niet onder stoelen of banken. Soms op het pijnlijke af…

Dat Olke de vegetarische Harriet naar huis stuurde kwam niet als een verrassing. Je kunt dan wel zonder enige twijfel je arm tot aan je oksel in een koeienkont duwen, maar als geheelonthouder van Olkes’ Texaanse steak ben je natuurlijk kansloos. En als je nog twee welwillende dames in je jacuzzi hebt zitten die balen dat ze van de KRO hun badpak aan moesten houden, dan is de keus natuurlijk snel gemaakt. Ook Olke is tenslotte maar een man van steak en bloed.

David heeft al één zeer teleurgestelde dame naar huis gestuurd, en lijkt niet te kunnen kiezen tussen de overgebleven twee. Maar Mara lijkt op zijn moeder, en David trust me: you do not want to have seks with your mother!
Marit loopt in het koude Canada smachtend (lees; buttter-horny) achter Riks aan, maar als landbouwer weet je natuurlijk ook wel dat stille wateren hele diepe gronden kunnen hebben. Dus Eline, als je niet op het eerste vliegtuig terug naar Nederland wilt zitten: haal die worsten íets erotischer uit de oven en gooi je haar los meid!

Marc is dit seizoen onze probleem-boer. Goddelijke looks, en dan blijkt er he-le-maal niks uit te komen. Hij is een beetje de boer-Bertie van Afrika. Tóch schijn ik een aantal signalen te missen, want ook zijn dames krijgen…gevoelens! Als BZV een doktersroman zou zijn, was Marc de onbereikbare dokter. Maar doktersromans hebben altijd een happy end, dus wachten we vol spanning wiens hart hij gaat breken, en op wie hij al verliefd was sinds de eerste keer dat hij haar zag maar hij was bang dat ze gevoelens had voor een ander en ging daarom naar Afrika om haar te kunnen vergeten maar dat lukte niet en ik geloof dat ik nu het punt heb bereikt waarop ik ontzettend ga afdwalen….

Dan hebben we nog onze maagd Herman. Met zijn foute rubberlaarzen, zijn foute bodywarmer, en zijn ontzettend foute kapsel. Maar wat is ‘ ie schattig en wat heeft hij het gezellig samen met zijn twee meisjes! Het zou zomaar een ménage à trois kunnen worden daar in Frankrijk. Anne en Fleur blootvoets dansend met een tamboerijn door de wei, vlechten bloemenkransjes voor in hun haar en blazen vol liefde om de beurt op Herman zijn fluit! Die Herman heeft het goed begrepen: dát is nog eens leven als God in Frankrijk!

18
1 Comment
  • Gita
    april 2, 2017

    Love your stories! Keep on rockin’ !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *