Voetbalvrouwen

Woohoo! Yolanthe is na een jaar afwezigheid weer terug op social-media!
Ze wil ze weer met ons delen, de kiekjes van haar enorm bofkonterige leven: KIJK MIJ!
KIJK hoe gelukkig ik ben! KIJK hoe mooi ik ben! KIJK waar ter wereld ik ben! KIJK hoe rijk ik ben! En ja hoor, we kijken! En dus ontkom ik nergens aan het prentje van haar ultieme uiting van moederliefde: de initialen van haar kind getatoeëerd achter haar oor.
(Nou begrijp ik in ieder geval wél waarom ze dat kind niet gewoon Willem-Cornelis of Bert-Hendrik hebben genoemd..)

Ik ben het een beetje beu, alle media-aandacht voor die zogenaamde voetbalvrouwen en vijftig-tinten-bruin-Sylvie Meis in het bijzonder. Okay, mooi (plastic) poppetje met een mega-carrière in Duitsland. Maar dat had Rudi Carell ook en daar hoorde ik nooit iemand over.
Zij zal mijn leven naar alle waarschijnlijkheid net zo boeiend vinden als ik dat van haar. Maar zij hoeft mijn kopf niet iedere dag op allerlei nieuws-sites te zien en ik die van haar wel.
Had ze nou nog een verhouding met prins Harry ofzo , dan begreep ik die aandacht. Maar ze wisselt sneller van nitwit dan mijn kinderen van schone sokken. Allemaal miljo’s, hoe zufällig. Sneu voor haar manneke, steeds weer zo’n nieuwe-potentiele-papa die het na maximaal vier maanden dan toch weer nét niet blijkt te zijn.

Dan hebben we natuurlijk nog de Sabia-soap. Eerlijk, wie boeit het nou of ze wel of niet zwanger was en of dat nou wel of niet van Rafael was? Ik persoonlijk denk dat ze zwanger was van Uri Geller. Dat is de enige verklaring die ik kan bedenken voor haar aanwezigheid in zijn show. En na het floppen daarvan heeft Uri het kind weg-gementalist want Uri kan dat.
Wat heeft die vrouw nou ooit gepresteerd behalve zich zwanger te laten prikken door (naar eigen zeggen) twee topvoetballers?
Héle elftallen vrouwen werden reeds bevrucht door topvoetballers, en die bleven ook lekker buiten het nieuws.
Ik koester een sprankje hoop dat het met Sabia hetzelfde zal gaan verlopen als met Estelle.
Exit Ruud, exit violent fiancé Badr Hari, exit weelderig leven,…. nieuwswaarde: eindelijk nul.

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *